Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Mikä on tämä, kuusikymmentäluvun? Seitsemänkymmentäluvun? Kahdeksankymmentäluvulla? Se on kaikki niin jännä ja myös rad ja odottamattomia, mutta tie-dye– jotka useimmiten tunnettu malli vuosikymmenten previous– on palannut valtava tavalla keväällä 2019. Oletko valmis hyväksymään tie-väriaine kuvio? Tässä muutamia keinoja vetää se pois tyylillä.

Hetkessä tarkistaa? Tutustu tie-väriaine villitys video.

Tie-väriaine Fad 5 tapoja

Dress se ylös

Se on niin helppo luopua villitys jos tunnet se on hieman ulos Comfort zone– tai jos se on jotain, että sinusta tuntuu on parasta jättää vuosikirjaasi kuvia noin 1986. Ehdottomasti helppo ymmärtää. Asti kunnes löydät jotain, joka on ehdottomasti puettavat 21. vuosisadalla.

Ostavat nykyisin Forever 21

Yritä moderni ottaa ulkoasua poimimalla porukka, joka kanavoi perustavanlaatuinen viehätys näyttää ilman todella tunne samoin antiikki. Tämä For Life 21 tie-väriaine Maxi Wrap asu on posh esimerkki. Se imartelevaa sekä todella tuntuu enemmän boheemi kuin mitään muuta. Valmiit strappy kenkiä nautittavan lämpimän sään ilmeen.

Luistaa paidan

Kehittynyt muoto tarjoaa tie-väriaine erilainen tunnelma. Kyllä, tie-väriaine tyypillisesti vetoaa visioita hippikulttuurin ja ulkoa lauluja tapahtumia. Silti kaikki joka vähentää kun kuvio laitetaan pala, joka on enemmän kirkastui.

Saada nykyisin mistä Nordström Rack

Tämä Chenault tie-väriaine pusero havainnollistaa tavalla voit hallita ulkonäköä jopa työpaikalla tai pari sileä mustat housut tai laiha housuja Date Night.

Lakko rantaviivaa

Kun on tie-väriaine lähes 100% oikea? Kun olet löhöilyä veden puolella tai kävely rantatiellä, ilmeisesti.

Osto nyt Venuksesta

Tämä Venus tie-väriaine Whitewash on yksinkertainen ja helppo valinta, kun haluat heittää jotain kivaa sekä mukava yli uimahousut tai uimahousut aikana tulevia ja myös kaivattua paeta.

Astu nautittavaa kengät

Pukeminen tie-väriaine on samanlaista kuin raitoja, pilkkuja, tarkastuksia tai mitä tahansa muita katseenvangitsija print– voit varmasti sukeltaa varvas veteen käyttämällä sitä pieninä annoksina.

Saada nykyisin alkaen Amazon.com

Yksi keino tehdä niin on saada jalkineiden, joissa aktiivinen sateenkaaren värejä, kuten nämä Jellypop tie-väriaine lenkkarit. He ainutlaatuinen ja söpö kaikkea denim hame sulku shortsit.

Hame villitys

Toki on olemassa tonnia tie-väriaine Tee shirts tarjotaan siellä. Voit kuitenkin samalla mitalla saamalla on hame ja kytkemällä sen vankka tee tai säiliön sijasta.

Hankkivat nyt alkaen PuhKesto

Tämä Lilla P Smokkirypytystä Midsection tie-väriaine minihame sisältää tunteen leikkisä, vilkas valitus oman lämpimän sään esiintymisiä. Se tuuletettu ja breezy– juuri sellaista muodon haluat, milloin laittaa jotain niin potkaisi takaisin ja rento kuin tie-väriaine tulostaa.

Nauti tie-väriaine Trend video

Jätä tämä alue emptyGet budjetti Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *

Tutkia postilaatikossa tai roskapostikansioosi vahvistaa rekisteröinnin.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *